بشقاب مخصوص باهوخاویار ، لذیذ و کم نظیر

SpecialDish

ما در باهوخاویار یک بشقاب بسیار پرطرفدار و دوست داشتنی می شناسیم: بشقاب مخصوص باهوخاویار ! بشقابی که از طعم بی نظیر و خاصی برخوردار است و اکثر مواد اولیه آن را نیز می توانید به راحتی و با چند کلیک از همین سایت خریداری کرده و درب منزل تخویل بگیرید. این دستور غذایی برای اولین بار در وبسایت باهوخاویار، حالا اینجاست:

مواد لازم برای تهیه بشقاب مخصوص باهوخاویار  :

  1. ۴ عدد تخم مرغ
  2. ۳۰ گرم کره
  3. فیله ماهی دودی شده (قزل آلا یا استورژن)
  4. ۵۰ گرم خاویار اصل ایران یا تخم ماهی قزل آلا 
  5. نان تست (یا نان بروشکتا در صورت تمایل)
  6. پوره سیب زمینی
  7. نمک و فلفل به میزان کافی
  8. سبزیجات معطر و لیمو

طرز تهیه بشقاب مخصوص باهوخاویار  :

در مرحله ی اول، نان تست را با قالبی دایره ای شکل برش داده و نان را به شکل دایره ی بدون لبه در اختیار می گیریم (در صورت استفاده از نان بروشکتا از این بخش صرف نظر شود) سپس سطح آن را با پوره ی سیب زمینی می پوشانیم. تخم مرغ ها را آب پز کرده و به صورت رنده شده دور تا دور نان و بر روی پوره قرار می دهیم. در این مرحله، نمک و فلفل را به میزان مورد نیاز اضافه می کنیم. سپس، خاویار اصل ایرانی و یا تخم ماهی قزل آلا را در وسط نان و بر روی پوره قرار می دهیم. حالا نوبت اضافه کردن فیله ماهی دودی است. فیله ماهی دودی شده ی استورژن یا قزل آلای باهوخاویار را به صورت عمودی در تخم مرغ و پوره فرو می کنیم. سبزیجات معطر مانند شوید را بر روی کل مجموعه قرار داده و با کمی لیمو تزیین می کنیم.

بشقاب مخصوص باهوخاویار آماده است! نوش جان!