خاویار طلایی ؛ هر آنچه نمی‌دانید و هر آنچه می‌خواهید بدانید!

GoldenCav

خاویار طلایی ، نامی‌ست که این روزها زیاد بر سر زبان ها افتاده و به دلیل اسم و استایل لوکس خود، طرفداران زیادی پیدا کرده است. اما نام “خاویار طلایی” دقیقا به کدام نوع خاویار و کدام حالت از آن نسبت داده می‌شود؟

خاویار طلایی، در اصل به نوع رنگ روشن خاویار آسترا گفته می‌شود که بسیار هم نایاب و ارزشمند است. اما در این میان، عده ای سودجو، تخم ماهی قزل آلا را به عنوان خاویار طلایی معرفی می‌کنند و از فروش آن سود هنگفتی به جیب می‌زنند. چرا که قیمت هر واحد خاویار طلایی چیزی در حدود 10 برابر قیمت تخم ماهی قزل آلاست، بنابراین توصیه می‌شود قبل از خرید این خاویار ارزشمند، از “تخم ماهی قزل آلا” نبودنِ آن اطمینان حاصل کنید. اگر چه خود تخم ماهی قزل آلا از محصولات مقوی و دارای ارزش غذایی بالا و در عین حال مقرون به صرفه است، اما خاویار طلایی به اسم و رسم و طعم خود می‌بالد.

طعم بسیار لذیذ خاویار آسترا، جذابیت آن ها را دو چندان کرده است. خاویار آسترا در طیف رنگی زرد طلایی تا قهوه ای تیره بوده و تولید آن در محیط های مختلف بین ۸ تا ۱۰ سال زمان می برد. اگر این خاویار، تحت شرایط ایده آل تولید شود، طعم گردو تازه می دهد. نوع رنگ روشن این خاویار به نام “خاویار طلایی” شهرت دارد که بسیار نایاب است.

خاویار آسترا باهوخاویار، یکی از مرغوب ترین، پر طرفدار ترین و لذیذ ترین انواع خاویار است که امروزه طرفداران بسیاری دارد و اکنون در فاصله ی چند کلیک از شما قرار دارد!

خاویار سرشار از ویتامین ها، املاح معدنی، پروتئین و چربی است. مصرف آن در پیشگیری از ابتلا به بیماری های التهاب مفاصل، دستگاه گوارش و سرطان های مختلف بسیار موثر است. این ماده غذایی غنی و پر خاصیت، سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است. بنابراین، برای درمان بیماری های افسردگی و قلبی ـ عروقی بسیار سودمند است.
خاویار سرشار از آهن است. به همین دلیل است که مصرف آن به افراد مبتلا به کم خونی ناشی از کمبود آهن توصیه می شود. ویتامین های موجود در خاویار می تواند نیروی از دست رفته فرد را در دوره نقاهت بیماری پس از جراحی های بزرگ و بیماری های عفونی به وی برگرداند. این ماده غذایی گرانبها با تقویت سیستم ایمنی بدن می تواند آثار بی هوشی ناشی از عمل جراحی را نیز رفع کند..

میزان انرژی زایی خاویار به ازای هر کیلوگرم معادل ۲۷۰۴ کالری برآورده شده است. سطح بالای پروتئین و اسید های آمینه ضروری خاویار می تواند برای تقویت ماهیچه ها و عضلات بسیار موثر باشد و چربی سودمند آن می تواند ناراحتی های اعصاب را التیام بخشد.

بسیاری افراد خاویار را به صورت خام یا همراه تخم مرغ و آغشته به زرده میل می کنند. بعضی نیز آن را با نان و کره می خورند. به هر حال، خاویار طلایی همه جوره خوشمزه ست!