دستور پخت ” پای خاویار “

mg_97291-fw

پای خاویار یکی از لذیذ ترین و پرطرفدار ترین غذا های لوکس حاوی خاویار است که دستور تهیه ی آن امروز توسط تیم باهو خاویار در اختیار شما قرار گرفته است:

مواد مورد نیاز برای تهیه پای خاویار :

  • تخم مرغ آب پز – 6 عدد
  • مایونز – 3 قاشق غذا خوری
  • پیاز قرمز – 2 عدد متوسط
  • پنیر خامه ای – 200 تا 250 گرم
  • کرم ترش – دو سوم پیمانه
  • خاویار مرغوب – به مقدار لازم
  • روغن – به مقدار لازم
  • لیمو، سیر و ادویه جات – اختیاری و به مقدار لازم

طرز تهیه پای خاویار :

  1. ابتدا تخم مرغ های آب پز را ریز خرد کرده، با مایونز کاملا مخلوط کرده و به عنوان اولین لایه ی پای بر روی سطح تابه پهن می کنیم.
  2. پیاز های قرمز را نیز بسیار ریز خرد می کنیم و سپس روی لایه اول و به صورت یکپارچه قرار می دهیم.
  3. پنیر خامه ای را کاملا هم می زنیم تا کاملا یکدست شود. سپس آن را با خامه ترش مخلوط کرده و دوباره هم می زنیم.
  4. این مایه را بر روی لایه ی پیاز ها قرار داده و با قاشق در تابه کاملا  یک دست می کنیم. توجه داشته باشید که لایه ها با یکدیگر تا حد امکان مخلوط نشوند.
  5. درب تابه را گذاشته و به مدت 3 ساعت فریز می کنیم.
  6. پس از انجام مراحل فوق، خاویار را با دقت تمام جهت جلوگیری از له شدن یا آب پس دادن، دانه دانه با قاشق بر روی سطح پای قرار می دهیم. پس از این کار نیاز است تا مخلوط دوباره به مدت 1 ساعت فریز شود.
  7. در این مرحله، به یک چاقوی آغشته به روغن نیاز خواهیم داشت. این چاقو را به آرامی دور تا دور تابه و از داخل حرکت می دهیم تا پای به طور کامل از ظرف جدا شده و آماده ی سرو باشد.
  8. این پای لذیذ و بی نظیر را می توانید همراه با باگت و یا تست و به همراه لیمو و انواع سبزیجات سرو نمایید.