طرز تهیه تست سالمون دودی

IMG_0312

تست سالمون دودی یکی از لذیذ ترین و خوشمزه ترین انواع غذاهای دریاییست که هم اکنون می توانید طرز تهیه آن را در بلاگ باهوخاویار به طور کامل مطالعه فرمایید.

مواد لازم برای تهیه تست سالمون دودی   :

  1. فیله ی ورقه ای سالمون دودی
  2. پیاز خرد شده به مقدار لازم
  3. جعفری و سبزیجات معطر به مقدار لازم
  4. فیله ماهی استورژن دودی، یا ژامبون یا بیکن به مقدار لازم
  5. نان تست (جو یا معمولی)
  6. نمک و فلفل به میزان کافی
  7. خاویار بلوگا اصیل ایرانی (در صورت نیاز)

مواد لازم برای سس :

  1. آب لیمو
  2. نمک و فلفل
  3. روغن زیتون
  4. کنجد
  5. نعناع خشک

طرز تهیه تست سالمون دودی :

سالمون دودی لذیذ و خوشمزه ورقه شده را به طور منظم بر روی نان تست قرار میدهیم و روی آن را با پیاز و جعفری می پوشانیم. سپس فیله ی ماهی استورژن دودی شده و یا بیکن و یا ژامبون دودی را بر روی آن پخش می کنیم. در صورت نیاز، کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم.

مخلوطی از کنجد، نعناع خشک، آب لیمو تازه و روغن زیتون و در صورت نیاز کمی نمک و فلفل درست می کنیم و بر روی تست به مقدار مناسب و مورد نیاز میریزیم.

در مرحله ی آخر، در صورت تمایل خاویار اصیل ایرانی را بر روی تست قرار می دهیم تا کاملا آماده ی مصرف باشد. این اضافه کردن خاویار میتواند لذت تناول این تست خوشمزه را دوچندان کند.

تست سالمون دودی آماده است! نوش جان!