نحوه مصرف خاویار

wayofuse

از آنجا که یکی از بزرگترین سوالات خریداران خاویار در سراسر دنیا و نه تنها در ایران، نحوه مصرف خاویار به صورت ساده و روزمره است، بر آن شدیم تا مطلبی مختصر اما کارآمد درباره چگونگی مصرف خاویار در بلاگ باهوخاویار منتشر کنیم.

1- نحوه مصرف خاویار با پوره سیب زمینی

مواد مورد نیاز:

طریقه مصرف:

سطح نان بروشکتا و یا  تست را به خوبی با پوره سیب زمینی پوشانده و پودر فلفل، جعفری و خاویار را بر روی آن قرار می دهیم. این لقمه ی ساده می تواند یکی از لذیذ ترین تجارب شما باشد!

2- طریقه مصرف خاویار با سالمون دودی

مواد مورد نیاز:

  • خاویار ایرانی
  • سالمون دودی ورقه شده
  • پنیرخامه ای
  • پیازچه خورد شده
  • چند قطره آب لیمو ترش
  • نان بروشکتا یا تست

طریقه مصرف:

سطح نان را با پنیر خامه ای و یا کرم ترش پر کرده و ورقه های سالمون دودی را برروی آن قرار می دهیم. سپس چند قطره آب لیمو ترش را بر روی آن می ریزیم. خاویار ایرانی را به مقدار لازم بر روی سالمون ها قرار داده و با پیازچه ی خورد شده تزیین می کنیم.

3- چگونگی مصرف خاویار با تخم مرغ

مواد مورد نیاز:

  • خاویار ایرانی
  • تخم مرغ آب پز ورقه شده
  • چند قطره آب لیمو ترش
  • کره
  • پودر فلفل سیاه تازه

طریقه مصرف:

خاویار ، کره و پودر فلفل را به میزان لازم بر روی تخم مرغ قرار می دهیم و سپس چند قطره آب لیمو ترش را برای مزه ی دلنشین تر به آن اضافه می کنیم.

4- نحوه مصرف خاویار با نان تست یا بروشکتا

مواد مورد نیاز:

  • خاویار ایرانی
  • کره
  • نان بروشکتا یا تست
  • چند قطره آب لیمو ترش

طریقه مصرف:

خاویار ایرانی را بر روی نان آغشته به کره قرار داده و با چند قطره آب لیموترش مزه دار می کنیم.