پرسش‌های متداول

عناوین پرسش‌های متداول

پرسش‌های متداول

  • پس از ثبت سفارش روی سایت، تا چه زمانی کالا به دست ما می رسد؟
    در صورت ثبت سفارش تا پایان زمان اداری شرکت، تا 2 ساعت بعد برای ساکنین و مشترکان تهران تحویل صورت می گیرد.
  • آیا می توان خاویار را فریز کرد؟
    خیر، توصیه نمی شود.
  • از زمانی که درب قوطی خاویار باز می شود، تا چه زمانی قابل استفاده است؟
    یک هفته تا 10 روز
  • مسافران خارج از کشور به چه شیوه ای خاویار خود را می برند؟
    در بسته بندی به همراه پک یخ در قسمت بار های هواپیما و درون یخچال هواپیما که قابلیت نگهداری در بین 12 تا 17 ساعت را داراست.
  • در صورت نیاز به بردن مقدار بیشتر از 150 گرم چه راهی وجود دارد؟
    درخواست برای گواهی سایتس از طریق شرکت
  • هر مسافر خارج از کشور چه مقدار می تواند با خود خارج کند؟
    150 گرم (3 بسته ی 50 گرمی) – خاویار شیلات را نمی توان از کشور خارج کرد.
  • پزشکان بیشتر در چه مواردی استفاده از خاویار را توصیه می کنند؟
    ورزشکاران، دوران نقاهت، خانم های باردار و افرادی که دارای ضعف عمومی بدن هستند.
  • آیا ارسال به شهرستان های دور از تهران نیز ممکن است؟
    بله، با استفاده از هواپیما
  • آیا بسته بندی، ارسال و پک های یخ هزینه ی اضافی در بر دارند؟
    هزینه ی بسته بندی و پک یخ برای تمام برای تمامی سفرشات و همچنین هزینه ارسال برای سفارشات بالای 100 هزار تومان رایگان می باشد. برای سفارشات پایین تر از 100 هزار تومان، مبلغ 10 هزار تومان هزینه ی ارسال دریافت می گردد.
  • چرا قیمت انواع خاویار متفاوت است؟
    قیمت خاویار بسته به نوع انواع ماهی خاویاری تولید کننده ی آن که باعث ایجاد تفاوت در مدت زمان مورد نیاز برای تولید آن ها، رنگ، طعم و درشتی دانه ها می شود، متغیر است.
  • تفاوت انواع خاویار در چیست؟
    در رنگ، طعم و درشتی دانه ها
  • آیا انواع خاویار از نظر خواص و ارزش غذایی با یکدیگر یکسانند؟
    بله
  • تفاوت خاویار وحشی (شیلات) و خاویار پرورشی در چیست؟
    همانطور که از نامش پیداست، خاویار وحشی شیلات از ماهی های خاویار آب های دریای خزر و خاویار پرورشی از ماهی های خاویاری پرورشی به دست می آید.
  • چند نوع خاویار داریم؟
    بلوگا – آسترا – کلاسیک (سوروگا، بری)