مواد لازم برای تهیه خاویار با فیله سالمون و مارچوبه

  • ۴ عدد فیله‌ی ۱۰۰ گرمی سالمون
  • یک قاشق فلفل سیاه
  • خاویار اصل ایرانی و درجه یک
  • یک قاشق نمک
  • روغن زیتون به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه گارنیش

  • کاهو پیچ، یک عدد کوچک
  • ۵۰ گرم نخود فرنگی
  • ۶ عدد مارچوبه پخته‌ شده
  • شکر و نمک برای سس
  • ترخون، ریحان و شوید به مقدار لازم
  • کره به مقدار لازم

خاویار با فیله سالمون و مارچوبه

دستور پخت خاویار با فیله سالمون و مارچوبه

برای تهیهٔ این غذای لذیذ قدم‌به‌قدم طبق مراحل زیر پیش بروید:

  1. فیله‌های ماهی سالمون را در روغن زیتون بگذارید تا به خوبی طلایی شوند؛
  2. بعد از طلایی‌شدن فیله‌ها، کره را اضافه کنید و به آن اجازه دهید به مدت ۳ تا ۴ دقیقه سرخ شود؛
  3. همزمان کاهو، نخود سبز و مارچوبه را به همراه شکر و نمک در قابلمه قرار دهید و بگذارید به آرامی بپزد؛
  4. بعد از آن که نرم و پخته شدند، به آن‌ها کرهٔ آب‌شده و سبزیجات معطر را اضافه کنید؛
  5. زمان سرو فرا رسیده است! حالا مخلوط آماده‌شده را در وسط دیس قرار دهید و بر روی آن ماهی‌های سرخ شدهٔ لذیذ سالمون را بگذارید؛
  6. خاویار را با قاشق بر روی تکه‌های ماهی بگذارید تا غذا کاملا آماده‌ی طبخ باشد.

خاویار با فیله سالمون و مارچوبه آماده است! نوش جان!