زمان موردنیاز برای پخت کامل غذا: ۳۰ دقیقه

مناسب برای تعداد: ۶

مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی بلینی و خاویار

  • ۱ و ½ سیب‌زمینی پخته
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد
  • ۱ و ½ قاشق غذاخوری تره فرنگی
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع
  • ½ فنجان پنیر خامه‌ای
  • ۱ قاشق غذاخوری شوید
  • ۵۰ گرم خاویار بلوگا
  • نمک و فلفل سیاه به میزان کافی

دستور پخت پوره سیب زمینی بلینی و خاویار

دستور پخت پوره سیب زمینی بلینی و خاویار

برای تهیهٔ این غذای لذیذ قدم‌به‌قدم طبق مراحل زیر پیش بروید:

  1. سیب زمینی پخته را با آرد و تره فرنگی به خوبی مخلوط کنید و به کنار گذارید؛
  2. بعد از اینکه روغن به خوبی در ماهیتابه داغ شد، به میزان یک قاشق غذاخوری در ماهیتابه بریزید و در مجموع ۶ بلینی سیب زمینی خواهید داشت؛
  3. بعد از گذشت ۴ دقیقه و هنگامی که رنگ بلینی‌های شما طلایی شد، آن‌ها را از داخل ماهیتابه بردارید؛
  4. حالا بر روی بلینی‌ها مخلوطی از پنیر خامه‌ای و باقیمانده تره فرنگی و شوید را بریزید؛
  5. در نهایت خاویار را بر روی آن بریزید و سپس سرو کنید.