زمان موردنیاز برای پخت کامل غذا: ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه كاناپه سالمون دودی همراه خاويار

  • ۵ عدد برش نان نازک ساندويچی
  • ۲ قاشق غذاخوری كره آب‌شده
  • ٢٢ گرم سالمون دودی (اسلايس‌های كوچک)
  • ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری خامه ترش
  • ٢٨ گرم خاويار

نکته اول: سالمون دودی به‌صورت اسلایس‌های کوچک تهیه شود.

كاناپه سالمون دودی همراه خاويار

 

دستور پخت كاناپه سالمون دودی همراه خاويار

برای تهیهٔ این غذای لذیذ قدم‌به‌قدم طبق مراحل زیر پیش بروید:

مرحله اول :

  1. فر را روی دمای ١٧٧ درجهٔ سانتی‌گراد گرم كنيد؛
  2. كرهٔ آب‌شده را با برس روی نان بزنيد و سپس روی کاغذ روغنی بچينيد؛

نکته: کرهٔ آب‌شده را به شکل دایره‌های ۵ سانتی ببرید.

  1. نان‌ها را در فر به مدت ۷ تا ۱۰ دقيقه – تا زمانی که طلايی رنگ شود -بپزيد؛
  2. نان‌ها را از فر در بیاورید و تا خنک‌شدن آن‌ها صبر کنید.

مرحله دوم :

  1. برای آماده‌شدن كاناپ‌ها برش‌های سالمون را روی نان بگذاريد؛
  2. حالا روی آن را با خامه ترش بپوشانيد. (مقدار مناسبی از خامه ترش را بريزيد تا طمع خاويار از بين نرود.)
  3. خاويار را روی خامه بريزيد.

نوش جان!