زمان موردنیاز برای آماده سازی: ۴۵ دقیقه

زمان موردنیاز برای پخت کامل غذا: ۲ ساعت و ۴۵ دقیقه

مناسب برای تعداد: ۱۰ تا ۱۲ نفر

مواد لازم برای تهیه پیاز شکم پر و خاویار

  • ۲ عدد پیاز قرمز سایز معمولی قرمز
  • ۲ عدد پیاز اسپانیایی
  • ۲ عدد پیاز شیرین
  • ۲/۱ لیوان سس مایونز
  • ۲/۱ کرم ترش
  • ۲/۱ قاشق چایی خوری پودر پیاز، نمک و فلفل
  • خاویار قزل آلا و خاویار کلاسیک
  • کمی سیب زمینی برای سرو کردن همراه غذا

نکته اول: در این دستور پخت کل پیاز مصرف شده و هیچ‌چیزی دور ریخته نمی‌شود.

نکته دوم: «پیاز اسپانیایی» به «بیبی پیاز» نیاز شهرت دارد و به‌دلیل اندازهٔ کوچک آن بیشتر برای تهیهٔ ترشی استفاده می‌شود.

پیاز شکم پر و خاویار

دستور پخت پیاز شکم پر و خاویار

برای تهیهٔ این غذای لذیذ قدم‌به‌قدم طبق مراحل زیر پیش بروید:

مرحله اول

  1. فر رو روی دمای ۳۵۰ درجه تنظیم کنید.
  2. با استفاده از چاقو پایه پیاز را ببرید. و آن‌ها را به‌مدن ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه به‌صورت ایستاده در فر بگذارید تا کاملا نرم شود.
  3. بعد از نرم‌شدن پایه پیازها، آن‌ها را برای مدتی در یک ظرف قرار دهید تا سرد شود.

مرحله دوم

  1. با استفاده از یک چاقو خیلی آرام ۲/۱ اینچ (۳ سانتی‌متر) از بالای پیاز را ببرید.
  2. با استفاده از یک قاشق کوچک ۲ تا ۳ لایه از قسمت پخته‌شده را جدا کنید.
  3. لایه‌های پخته‌شده را بعد از جداکردن در داخل یک کاسه بریزید.
  4. سس مایونز، کرم ترش و پودر پیاز را به کاسه اضافه کرده و باهم مخلوط کنید.
  5. با مهربانی و بسته به ذائقه خود از نمک و فلفل استفاده کنید.
  6. روی کاسه را بپوشانید و آن را به‌مدت ۳۰ دقیقه در داخل یخچال قرار دهید.
  7. کاپ‌های پیاز را در دمای اتاق قرار دهید.

مرحله سوم

  1. با قاشق مواد را داخل کاپ پیاز بریزید و روی آن را با خاویار بپوشانید.
  2. برای خوشمزه‌ترشدن می‌توانید روی خاویارها سیب‌زمینی رنده کنید.