مواد لازم برای تهیه بشقاب مخصوص باهو خاویار
- ۴ عدد تخم مرغ
- ۳۰ گرم کره
- فیله ماهی دودی شده (ماهی قزل آلای دودی یا ماهی استورژن دودی)
- ۵۰ گرم خاویار آسترا یا تخم ماهی قزل آلا
- نان تست (یا نان بروشکتا در صورت تمایل)
- پوره سیب زمینی
- نمک و فلفل به میزان کافی
- سبزیجات معطر و لیمو
دستور پخت بشقاب مخصوص باهو خاویار
ما در باهو خاویار یک بشقاب بسیار پرطرفدار و دوست داشتنی داریم:
«بشقاب مخصوص باهو خاویار!»
بشقابی که از طعم بینظیر و خاصی برخوردار است و بیشتر مواد اولیهٔ آن را هم میتوانید به راحتی و با چند کلیک از سایت ما خریداری کنید و درب منزل تحویل بگیرید. این دستور غذایی برای اولین بار در وبسایت باهو خاویار منتشر میشود!
برای تهیهٔ این غذای لذیذ قدمبهقدم طبق مراحل زیر پیش بروید:
- در مرحلهٔ اول، نان تست را با قالبی دایرهای شکل برش دهید و آن را به شکل دایرهٔ بدون لبه در اختیار بگیرید (در صورت استفاده از نان بروشکتا از این بخش صرف نظر شود)؛
- حالا سطح آن را با پوره سیب زمینی بپوشانید؛
- تخم مرغها را آبپز کنید و به صورت رندهشده دور تا دور نان و بر روی پوره قرار دهید؛
- در مرحلهٔ چهارم نمک و فلفل را به میزان مورد نیاز اضافه کنید و سپس، خاویار اصل ایرانی یا تخم ماهی (اشپل ماهی) قزل آلا را در وسط نان و بر روی پوره قرار دهید؛
- حالا نوبت اضافهکردن فیله ماهی دودی است. فیله ماهی دودیشدهٔ استورژن یا قزل آلای باهو خاویار را به صورت عمودی در تخم مرغ و پوره فرو کنید؛
- سبزیجات معطر مانند شوید را بر روی کل خوراک قرار دهید و سپس با کمی لیمو بشقابتان را تزیین کنید.
بشقاب مخصوص باهو خاویار آماده است! نوش جان!