مواد لازم برای تهیه پای خاویار
- تخم مرغ آب پز – ۶ عدد
- سس مایونز – ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز قرمز – ۲ عدد سایز متوسط
- پنیر خامه ای – ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم
- کرم ترش – دو سوم پیمانه
- خاویار سوروگا ایرانی – به مقدار لازم
- روغن – به مقدار لازم
- لیمو، سیر و ادویهجات – اختیاری و به مقدار لازم
دستور پخت پای خاویار
پای خاویار یکی از لذیذترین و پرطرفدارترین غذاهای لوکس حاوی خاویار است که امروز دستور تهیهٔ آن توسط تیم باهو خاویار در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است.
برای تهیهٔ این غذای لذیذ قدمبهقدم طبق مراحل زیر پیش بروید:
- ابتدا تخم مرغهای آب پز را بهصورت ریز خرد کرده و سپس آنها را با سس مایونز کاملا مخلوط میکنیم؛
- تخم مرغهای مخلوطشده با سس مایونز را به عنوان اولین لایهٔ پای بر روی سطح تابه پهن می کنیم؛
- پیازهای قرمز را نیز بسیار ریز خرد میکنیم و سپس آنها را بر روی لایهٔ اول و به صورت یکپارچه قرار میدهیم؛
- پنیر خامهای را تا زمانی که کاملاً یکدست شود، هم میزنیم.
- سپس آن را با خامه ترش مخلوط میکنیم و دوباره هم میزنیم.
- حال مایهٔ بهدستآمده را بر روی لایهٔ پیازها قرار میدهیم و با قاشق در تابه کاملا یکدست میکنیم. توجه داشته باشید که لایهها با یکدیگر تا حد امکان مخلوط نشوند؛
- درب تابه را میگذاریم و به مدت ۳ ساعت آن را فریز میکنیم.
- پس از انجام مراحل قبل، خاویار را با دقت تمام جهت جلوگیری از لهشدن یا آب پسدادن، دانه دانه با قاشق بر روی سطح پای قرار میدهیم؛
- پس از این کار نیاز است تا مخلوط دوباره به مدت ۱ ساعت فریز شود؛
- برای مرحلهٔ بعد به یک چاقوی آغشته به روغن نیاز خواهیم داشت. این چاقو را به آرامی دور تا دور تابه و از داخل حرکت میدهیم تا پای به طور کامل از ظرف جدا شده و آماده ی سرو شود؛
- این پای لذیذ و بینظیر را میتوانید همراه با باگت یا تست و به همراه لیمو و انواع سبزیجات سرو کنید.