ساندویچ انگشتی سالمون دودی و خاویار یک پیش غذای کم نظیر است. حتما امتحان کنید.
مواد لازم برای ساندویچ انگشتی سالمون دودی و خاویار:
- 100 گرم پنیر خامه ای
- فلفل سیاه
- کره برای مالیدن به چهار تکه نون سفید
- 100 گرم سالمون دودی
- 50 گرم خاویار پلمپ شده
- ¼ پیاز قرمز کوچک
- مقدار شوید
طرز تهیه ساندویچ انگشتی سالمون دودی و خاویار:
فلفل سیاه را با پنیر خامه ای مخلوط نمایید و سپس کره را به نون مالیده و بعد روی آن ترکیب پنیر خامه ای و فلفل سیاه را بمالید و بر روی آن ورقه ای از سالمون دودی را گذاشته و بر روی آن مقداری خاویار و شوید بگذارید.
حالا پیش غذای شما برای شروع یک مامهانی لوکس آماده می باشد!