مواد لازم برای تهیه تست سالمون دودی
- فیلهی ورقهای سالمون دودی
- پیاز خردشده به مقدار لازم
- جعفری و سبزیجات معطر به مقدار لازم
- فیله ماهی استورژن دودی یا ژامبون یا بیکن به مقدار لازم
- نان تست (جو یا معمولی)
- نمک و فلفل به میزان کافی
- خاویار امپریال بلوگا اصیل ایرانی (در صورت نیاز)
مواد لازم برای سس تست سالمون دودی
- نمک و فلفل
- روغن زیتون
- کنجد
- نعناع خشک
- آب لیمو
دستور پخت تست سالمون دودی
برای تهیهٔ این غذای لذیذ قدمبهقدم طبق مراحل زیر پیش بروید:
- سالمون دودی لذیذ و خوشمزهٔ ورقهشده را به طور منظم بر روی نان تست قرار دهید؛
- حالا روی آن را با پیاز و جعفری بپوشانید؛
- سپس فیلهی ماهی استورژن دودیشده یا بیکن یا ژامبون دودی را بر روی آن پخش کنید؛
- در صورت نیاز، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید؛
- مخلوطی از کنجد، نعناع خشک، آب لیمو تازه، روغن زیتون و در صورت نیاز کمی نمک و فلفل درست کنید؛
- سپس مخلوط آمادهشده را بر روی تست به مقدار مناسب و مورد نیاز بریزید؛
- در مرحلهٔ آخر، در صورت تمایل خاویار اصیل ایرانی را بر روی تست قرار دهید تا خوراک کاملا آمادهٔ مصرف باشد. افزودن خاویار میتواند لذت خوردن این تست خوشمزه را دوچندان کند.
تست سالمون دودی آماده است! نوش جان!