مواد لازم برای تهیه خاویار با فیله سالمون و مارچوبه
- ۴ عدد فیلهی ۱۰۰ گرمی سالمون
- یک قاشق فلفل سیاه
- خاویار اصل ایرانی و درجه یک
- یک قاشق نمک
- روغن زیتون به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه گارنیش
- کاهو پیچ، یک عدد کوچک
- ۵۰ گرم نخود فرنگی
- ۶ عدد مارچوبه پخته شده
- شکر و نمک برای سس
- ترخون، ریحان و شوید به مقدار لازم
- کره به مقدار لازم
دستور پخت خاویار با فیله سالمون و مارچوبه
برای تهیهٔ این غذای لذیذ قدمبهقدم طبق مراحل زیر پیش بروید:
- فیلههای ماهی سالمون را در روغن زیتون بگذارید تا به خوبی طلایی شوند؛
- بعد از طلاییشدن فیلهها، کره را اضافه کنید و به آن اجازه دهید به مدت ۳ تا ۴ دقیقه سرخ شود؛
- همزمان کاهو، نخود سبز و مارچوبه را به همراه شکر و نمک در قابلمه قرار دهید و بگذارید به آرامی بپزد؛
- بعد از آن که نرم و پخته شدند، به آنها کرهٔ آبشده و سبزیجات معطر را اضافه کنید؛
- زمان سرو فرا رسیده است! حالا مخلوط آمادهشده را در وسط دیس قرار دهید و بر روی آن ماهیهای سرخ شدهٔ لذیذ سالمون را بگذارید؛
- خاویار را با قاشق بر روی تکههای ماهی بگذارید تا غذا کاملا آمادهی طبخ باشد.
خاویار با فیله سالمون و مارچوبه آماده است! نوش جان!