مواد لازم برای تهیه سالاد خاویار
- یک کاسه اسفناج خردشده
- پیاز خردشده به مقدار لازم
- گوجه گیلاسی به مقدار لازم
- آووکادو خردشده به مقدار لازم
- فیله مرغ یا ماهی دودی شده (ماهی قزل آلای دودی یا ماهی استورژن دودی)
- ۵۰ گرم خاویار رویال بلوگا
- نان تست (یا نان بروشکتا در صورت تمایل)
- نمک و فلفل به میزان کافی
- سبزیجات معطر و لیمو
مواد لازم برای تهیه سس سالاد خاویار
- کرم ترش به نسبت یک سوم
- سس فرانسوی به نسبت یک سوم
- مخلوط آب لیمو و روغن زیتون به نسبت یک سوم
دستور پخت سالاد خاویار
برای تهیهٔ این غذای لذیذ قدمبهقدم طبق مراحل زیر پیش بروید:
- ابتدا برای آمادهسازی سس کرم ترش، سس فرانسوی، آب لیمو، روغن زیتون و در صورت تمایل کمی نعنا و پونه خشک را باهم کاملا مخلوط میکنیم تا به صورت نسبتا یکدست در بیایند؛
- برای تهیهٔ سالاد اصلی، در لایهٔ اول اسفناج، آووکادو و گوجه گیلاسی را با هم مخلوط می کنیم؛
- سپس بر روی آن فیلهٔ مرغ یا ماهی دودیشده را به همراه نان تست یا بروشکتا قرار میدهیم؛
- حالا پیاز و سبزیجات معطر را افزوده و سپس سس مخصوص این سالاد را به آن اضافه میکنیم.
- در مرحلهٔ آخر، ۵۰ گرم خاویار اصیل ایرانی را بر روی تمام سالاد قرار میدهیم تا کاملا آمادهٔ مصرف شود.
سالاد خاویار و آووکادو آماده است! نوش جان!