مواد لازم برای تهیه سالاد خاویار

  • یک کاسه اسفناج خردشده
  • پیاز خردشده به مقدار لازم
  • گوجه گیلاسی به مقدار لازم
  • آووکادو خردشده به مقدار لازم
  • فیله مرغ یا ماهی دودی شده (ماهی قزل آلای دودی یا ماهی استورژن دودی)
  • ۵۰ گرم خاویار رویال بلوگا
  • نان تست (یا نان بروشکتا در صورت تمایل)
  • نمک و فلفل به میزان کافی
  • سبزیجات معطر و لیمو

مواد لازم برای تهیه سس سالاد خاویار

  • کرم ترش به نسبت یک سوم
  • سس فرانسوی به نسبت یک سوم
  • مخلوط آب لیمو و روغن زیتون به نسبت یک سوم

سالاد خاویار و آووکادو

دستور پخت سالاد خاویار

برای تهیهٔ این غذای لذیذ قدم‌به‌قدم طبق مراحل زیر پیش بروید:

  1. ابتدا برای آماده‌سازی سس کرم ترش، سس فرانسوی، آب لیمو، روغن زیتون و در صورت تمایل کمی نعنا و پونه خشک را باهم کاملا مخلوط می‌کنیم تا به صورت نسبتا یک‌دست در بیایند؛
  2. برای تهیهٔ سالاد اصلی، در لایهٔ اول اسفناج، آووکادو و گوجه گیلاسی را با هم مخلوط می کنیم؛
  3. سپس بر روی آن فیلهٔ مرغ یا ماهی دودی‌شده را به همراه نان تست یا بروشکتا قرار می‌دهیم؛
  4. حالا پیاز و سبزیجات معطر را افزوده و سپس سس مخصوص این سالاد را به آن اضافه می‌کنیم.
  5. در مرحلهٔ آخر، ۵۰ گرم خاویار اصیل ایرانی را بر روی تمام سالاد قرار می‌دهیم تا کاملا آمادهٔ مصرف شود.

سالاد خاویار و آووکادو آماده است! نوش جان!