مواد لازم برای سیب زمینی سرخ کرده و خاویار:
- تعداد 36 عدد سیب زمینی سرخ شده برای تعداد 6 نفر
- کرم فرش یا پنیر خامه ای
- 50 گرم خاویار پلمپ شده
طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده و خاویار:
- توجه داشته باشید بهترین روغن برای سرخ کردن سیب زمینی روغن کانولا است اما اگر به آن دسترسی ندارید میتوانید از روغن بادام زمینی،کنجد یا روغن مایع معمولی استفاده کنید.
- حتما بعد از سرخ کرن سیب زمینی آن را روی دستمال بریزید تا روغن اضافی آن خارج شود.
- برای خوشمزه تر شدن سیب زمینی بعد از سرخ شدن و در حالی که سیب زمینی هنوز داغ است روی آن مقداری پنیر چدار رنده کنید.
بعد از سرخ شدن کامل سیب زمینی ها، به یک سر سیب زمینی را در کرم فرِش فرو کرده و به مقدار متناسب روی آن خاویار بریزید. این پیش غذا به شدت لذیذ، خوشمزه و مفید بوده و مناسب برای انواع جشن ها، میهمانی ها و یا قرار دادن بر روی سینی فینگر فود می باشد.