مواد لازم برای تهیه ی پستا ایتالیایی:

  1. قارچ ترافل مشکی (50 گرم)
  2. پاستا ایتالیایی (به میزان لازم)
  3. پنیر پارمزان رنده شده تازه (30 گرم)
  4. روغن زیتون فرا بکر (به میزان لازم)
  5. سس سفید
  6. نمک و فلفل سیاه (به میزان لازم)
  7. جعفری تازه در صورت تمایل

طرز تهیه پاستا ایتالیایی به همراه ترافل:

پس از پختن پاستا، سس سفید و روغن زیتون را به همراه نمک و فلفل اضافه نموده و قارچ های ترافل را به صورت برش های نازک، اسلایس نمایید و بر روی پاستا بریزید و در نهایت پنیر پارمزان و جعفری را اضافه نمایید.

بازگشت به لیست اصلی