مواد لازم برای تهیه پاستا ایتالیایی به همراه ترافل مشکی
- قارچ ترافل مشکی (۵۰ گرم)
- پاستا ایتالیایی (به میزان لازم)
- پنیر پارمزان رندهشدهٔ تازه (۳۰ گرم)
- روغن زیتون فرا بکر (به میزان لازم)
- سس سفید
- نمک و فلفل سیاه (به میزان لازم)
- جعفری تازه در صورت تمایل
دستور پخت پاستا ایتالیایی به همراه ترافل مشکی
برای تهیهٔ این غذای لذیذ قدمبهقدم طبق مراحل زیر پیش بروید:
- ابتدا پاستا را طبق دستور معمول بپزید؛
- پس از پختن پاستا، سس سفید و روغن زیتون را به همراه نمک و فلفل به آن اضافه کنید؛
- حال قارچ های ترافل مشکی را به صورت برشهای نازک، اسلایس کنید و بر روی پاستا بریزید؛
- در نهایت پنیر پارمزان و جعفری را اضافه کرده و سپس غذا را سرو کنید.