مواد لازم برای تهیه ی پستا ایتالیایی:
1- قارچ ترافل مشکی (50 گرم)
2- پاستا ایتالیایی (به میزان لازم)
3- پنیر پارمزان رنده شده تازه (30 گرم)
4- روغن زیتون فرا بکر (به میزان لازم)
5- سس سفید
6- نمک و فلفل سیاه (به میزان لازم)
7- جعفری تازه در صورت تمایل
طرز تهیه پاستا ایتالیایی به همراه ترافل:
پس از پختن پاستا، سس سفید و روغن زیتون را به همراه نمک و فلفل اضافه نموده و قارچ های ترافل را به صورت برش های نازک، اسلایس نمایید و بر روی پاستا بریزید و در نهایت پنیر پارمزان و جعفری را اضافه نمایید.