پنکیک سیب زمینی ، از غداهای نو ظهور و فوق العاده ی این روزهای اروپاست که مصرف آن به همراه خاویار علاقمندان بسیار زیادی پیدا کرده است. بنابراین، تصمیم گرفتیم تا شما را با طرز آماده سازی این غذای لذیذ و خوشمزه به همراه خاویار، به طور کامل و اصیل آشنا کنیم:
مواد لازم برای تهیه پنکیک سیب زمینی با خاویار:
- ۴ عدد سیب زمینی متوسط
- ۲ عدد تخم مرغ
- ۲ قاشق غداخوری آرد سفید
- پوست و آب ۲ عدد لیمو
- یک قاشق نمک طعام
- یک قاشق فلفل سیاه
- خاویار اصل ایرانی
- روغن زیتون طبیعی برای پخت
- یک چهارم پیمانه کرم فرش
- یک دوم پیمانه پیاز قرمز خردشده
دستور پخت پنکیک سیب زمینی با خاویار
پنکیک سیب زمینی، از غداهای جدید و فوقالعاده لذیذ این روزهای اروپا بوده که مصرف آن به همراه خاویار علاقهمندان بسیار زیادی پیدا کرده است. بنابراین، تصمیم گرفتیم تا شما را با طرز آمادهسازی و پخت این غذای لذیذ و خوشمزه به همراه خاویار، به طور کامل آشنا کنیم:
- درست شبیه به طرز تهیهٔ کتلت، ابتدا سیب زمینی، آرد و تخم مرغ را باهم مخلوط کرده و به آن آب لیمو، نمک و فلفل بهمیزان کافی اضافه میکنیم.
- پیاز را اضافه کرده و سپس آنها را در روغن زیتون مخلوط و سپس سرخ میکنیم.
- پس از آمادهسازی و پخت کامل غذا، بر روی آن کرم فرش، سبزیجات معطر قرار میدهیم.
- در نهایت خاویار را به این خوراکی لذیذ اضافه میکنیم تا آمادهٔ سرو شود.
نکته: از عوامل تفاوتساز بین کتلت و پنکیک سیب زمینی، میتوان به سایز پخت این دو نسبت به یکدیگر اشاره کرد.
نوش جان!