پوره سیب زمینی بلینی و خاویار بسیار بسیار لذیذ و دلنشین است. حتما امتحان کنید.
مواد لازم برای پوره سیب زمینی بلینی و خاویار :
- 1 و ½ سیب زمینی پخته
- 2 قاشق غذاخوری آرد
- 1 و ½ قاشق غذاخوری تره (فرنگی)
- 2 قاشق غذاخوری روغن مایع
- ½ فنجان پنیر خامه ای
- 1 قاشق غذاخوری شوید
- 50 گرم خاویار بلوگا
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زمان تهیه: 30 دقیقه
تعداد نفرات برای سرو:6 نفر
طرز تهیه پوره سیب زمینی بلینی و خاویار :
سیب زمینی پخته را با آرد و تره فرنگی به خوبی مخلوط کنید و به کنار گذارید. بعد از اینکه روغن به خوبی در ماهیتابه داغ شد، به میزان یک قاشق غذاخوری در ماهیتابه بریزید و در مجموع 6 بلینی سیب زمینی خواهید داشت. بعد از 4 دقیقه و زمانی که رنگ بلینی شما طلایی شد، آنها را از داخل ماهیتابه برداشته و روی آن را مخلوطی را پنیر خامه ای و باقیمانده تره فرنگی و شوید را بریزد و در نهایت خاویار را در روی آن بریزید.