زمان موردنیاز برای پخت کامل غذا: ۳۰ دقیقه
مناسب برای تعداد: ۶
مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی بلینی و خاویار
- ۱ و ½ سیبزمینی پخته
- ۲ قاشق غذاخوری آرد
- ۱ و ½ قاشق غذاخوری تره فرنگی
- ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع
- ½ فنجان پنیر خامهای
- ۱ قاشق غذاخوری شوید
- ۵۰ گرم خاویار بلوگا
- نمک و فلفل سیاه به میزان کافی
دستور پخت پوره سیب زمینی بلینی و خاویار
برای تهیهٔ این غذای لذیذ قدمبهقدم طبق مراحل زیر پیش بروید:
- سیب زمینی پخته را با آرد و تره فرنگی به خوبی مخلوط کنید و به کنار گذارید؛
- بعد از اینکه روغن به خوبی در ماهیتابه داغ شد، به میزان یک قاشق غذاخوری در ماهیتابه بریزید و در مجموع ۶ بلینی سیب زمینی خواهید داشت؛
- بعد از گذشت ۴ دقیقه و هنگامی که رنگ بلینیهای شما طلایی شد، آنها را از داخل ماهیتابه بردارید؛
- حالا بر روی بلینیها مخلوطی از پنیر خامهای و باقیمانده تره فرنگی و شوید را بریزید؛
- در نهایت خاویار را بر روی آن بریزید و سپس سرو کنید.