زمان موردنیاز برای پخت کامل غذا: ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای تهیه كاناپه سالمون دودی همراه خاويار
- ۵ عدد برش نان نازک ساندويچی
- ۲ قاشق غذاخوری كره آبشده
- ٢٢ گرم سالمون دودی (اسلايسهای كوچک)
- ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری خامه ترش
- ٢٨ گرم خاويار
نکته اول: سالمون دودی بهصورت اسلایسهای کوچک تهیه شود.
دستور پخت كاناپه سالمون دودی همراه خاويار
برای تهیهٔ این غذای لذیذ قدمبهقدم طبق مراحل زیر پیش بروید:
مرحله اول :
- فر را روی دمای ١٧٧ درجهٔ سانتیگراد گرم كنيد؛
- كرهٔ آبشده را با برس روی نان بزنيد و سپس روی کاغذ روغنی بچينيد؛
نکته: کرهٔ آبشده را به شکل دایرههای ۵ سانتی ببرید.
- نانها را در فر به مدت ۷ تا ۱۰ دقيقه – تا زمانی که طلايی رنگ شود -بپزيد؛
- نانها را از فر در بیاورید و تا خنکشدن آنها صبر کنید.
مرحله دوم :
- برای آمادهشدن كاناپها برشهای سالمون را روی نان بگذاريد؛
- حالا روی آن را با خامه ترش بپوشانيد. (مقدار مناسبی از خامه ترش را بريزيد تا طمع خاويار از بين نرود.)
- خاويار را روی خامه بريزيد.
نوش جان!