زمان آماده سازی:45 دقیقه
زمان کل : 2 ساعت و 45دقیقه
تعداد:10-12 نفر
-این دستور پخت شامل کل پیاز میشه . چیزی دور ریخته نمیشه
2 پیاز سایز معمولی قرمز
2 پیاز اسپانیایی
2پیاز شیرین
1/2 لیوان مایونز
1/2 کرم ترش
1/2قاشق چایی خوری پودر پیاز – نمک-فلفل
خاویار قزل آلا و خاویار کلاسیک
برای سرو کردن کمی سیب زمینی
مرحله 1 :
فر رو روی دمای350 تنظیم کنید
بااستفاده از یک چاقو پایه پیاز را ببرید-
و اونهارو ایستاده داخل سینی بزاریز – 1ساعت و 30 دقیقه بزارید توی فر تا نرم شه – بزارید سرد شه
مرحله 2:
از یک چاقو استفاده کنید- خیلی آرام 1/2 اینچ از بالای پیاز ببرید.از یک قاشق کوچک استفاده کنید- 2تا3 لایه از قسمت پخته شده جدا کنید داخل لیوان
اونهارو داخل یک کاسه بریزید مایونز و کرم ترش و پودر پیاز رو قاطی کنید و با مهربانی از نمک و فلفل استفاده کنید
روش ررو بپوشونید و 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید
کاپ های پیاز رو در دمای اتاق قرار بدید.
مرحله 3:
با قاشق مواد را داخل کاپ پیاز بریزید و روی آن را با خاویار مورد نظر بپوشونید
میتونین روش سیب زمینی رنده کنید