زمان موردنیاز برای آماده سازی: ۴۵ دقیقه
زمان موردنیاز برای پخت کامل غذا: ۲ ساعت و ۴۵ دقیقه
مناسب برای تعداد: ۱۰ تا ۱۲ نفر
مواد لازم برای تهیه پیاز شکم پر و خاویار
- ۲ عدد پیاز قرمز سایز معمولی قرمز
- ۲ عدد پیاز اسپانیایی
- ۲ عدد پیاز شیرین
- ۲/۱ لیوان سس مایونز
- ۲/۱ کرم ترش
- ۲/۱ قاشق چایی خوری پودر پیاز، نمک و فلفل
- خاویار قزل آلا و خاویار کلاسیک
- کمی سیب زمینی برای سرو کردن همراه غذا
نکته اول: در این دستور پخت کل پیاز مصرف شده و هیچچیزی دور ریخته نمیشود.
نکته دوم: «پیاز اسپانیایی» به «بیبی پیاز» نیاز شهرت دارد و بهدلیل اندازهٔ کوچک آن بیشتر برای تهیهٔ ترشی استفاده میشود.
دستور پخت پیاز شکم پر و خاویار
برای تهیهٔ این غذای لذیذ قدمبهقدم طبق مراحل زیر پیش بروید:
مرحله اول
- فر رو روی دمای ۳۵۰ درجه تنظیم کنید.
- با استفاده از چاقو پایه پیاز را ببرید. و آنها را بهمدن ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه بهصورت ایستاده در فر بگذارید تا کاملا نرم شود.
- بعد از نرمشدن پایه پیازها، آنها را برای مدتی در یک ظرف قرار دهید تا سرد شود.
مرحله دوم
- با استفاده از یک چاقو خیلی آرام ۲/۱ اینچ (۳ سانتیمتر) از بالای پیاز را ببرید.
- با استفاده از یک قاشق کوچک ۲ تا ۳ لایه از قسمت پختهشده را جدا کنید.
- لایههای پختهشده را بعد از جداکردن در داخل یک کاسه بریزید.
- سس مایونز، کرم ترش و پودر پیاز را به کاسه اضافه کرده و باهم مخلوط کنید.
- با مهربانی و بسته به ذائقه خود از نمک و فلفل استفاده کنید.
- روی کاسه را بپوشانید و آن را بهمدت ۳۰ دقیقه در داخل یخچال قرار دهید.
- کاپهای پیاز را در دمای اتاق قرار دهید.
مرحله سوم
- با قاشق مواد را داخل کاپ پیاز بریزید و روی آن را با خاویار بپوشانید.
- برای خوشمزهترشدن میتوانید روی خاویارها سیبزمینی رنده کنید.