بهترین نوع خاویار مقدار کمی نمک و اغلب طعم ملایمی دارد، اما برخی از آنها طعم و بوی خیلی شدیدی دارند که بهتر است برای افراد تازهکار همراه با مواد دیگری سرو شود. برخی خوراکیها مانند نان یا کرم فرش را میتوان با خاویار سرو کرد تا طعم آن را کمی ملایمتر کند. مقداری خاویار روی نان تست کرهای یا خشک، بلینی یا نان سفید یک روش معمول برای سرو خاویار به عنوان پیش غذا است.
در این مطلب با انواع نان خاویار آشنا میشویم.
انواع نان خاویار
اغلب افراد خاویار را روی نان میخورند. انواع نان برای خاویار نان تست، بلینیهای کوچک و نان سفید است که از بهترین روشهای سرو خاویار هستند. همراه با نان چاشنیهای معمول زیادی برای افزایش طعم و مزه خاویار مصرف میشود. کرم فرش، خامه ترش، پیازچه، برشهای لیمو، پیاز قرمز و تخم مرغهای آبپز خردشده نیز می توانند طعم نان خاویار را بهبود دهند.
از نان برای پاک کردن کام نیز میتوان استفاده کرد تا لقمه بعدی خاویار بهتر حس شود.
بهترین نان برای خاویار کدام است؟
انوع نانهای مورد علاقه را میتوان همراه با خاویار مصرف کرد. بهترین نان برای سرو خاویار پنکیکهای کوچک بلینی است. اغلب، خاویار را روی نان تست خشک یا کرهای سرو میکنند. بهتر است نانها کوچک و نازک باشند تا در هر لقمه طعم خاویار را بهتر حس کنید. علاوه بر این نان کوچک از پرخوری جلوگیری میکند.
- حتی باگت یا چاودار سیاه روسی نیز همراه با کمی کره و خاویار طعم خوبی دارد. کره و نان طعم تندتر خاویار را کمی متعادل میکند.
- خاویار با کراکرهای بدون نمک و کرم فرش نیز سرو میشود که طعم بینظیری دارد.
خواص نان خاویار
خاویار سرشار از انواع مواد معدنی و ویتامینهای ضروری بدن است. کلسیم، آهن، ویتامینهای گروه B ،A و D هر کدام به بهبود عملکرد بدن کمک میکنند. نان بلینی خاویار غنی از چربیهای مفید امگا بوده که برای سلامت قلب و مغز مفید است.
با مصرف منظم خاویار سیستم ایمنی بدن تقویت میشود، استحکام استخوانها بیشتر شده و حتی پوست و مو شادابتر و جوانتر میشوند.
طرز سرور نان خاویار
برای سرو نان خاویار باید وقت بگذارید و دانههای خاویار را روی نان مخصوص خاویار پخش کنید تا بتوانید میزان خوراکی را که میخورید کنترل کنید. هنگام انتخاب خاویار برای نان خود، یک خاویار با کیفیت بالا را انتخاب کنید تا بهترین طعم ممکن را بچشید. خاویار غذایی با ارزش با طعم فوقالعاده است، پس در خوردن آن عجله نکنید و در هر لقمه سعی کنید از عطر، بافت و مزه دانههای آن همراه با نان لذت ببرید.
حتما خاویار را روی تکههای کوچک نان سرو کنید. این به کنترل اندازه وعده و جلوگیری از پرخوری کمک میکند. همچنین به نان خود کمی خامه ترش، پیازچه برای طعم و مزه بهتر اضافه کنید.
انواع نانهای خاویار را میتوان به روشهای زیر سرو کرد:
- نان تست کرهای بدون شک سادهترین روش سرو خاویار برای شروع است. تنها چیزی که نیاز دارید چند تکه نان تست است که باید شکل مثلثی برش بزنید. به آنها کره بمالید، سپس کمی برشته کنید و مقداری خاویار روی نان کرهای بریزید.
- بلینی یک پنکیک گندم سیاه روسی است. روی آن خامه ترش و یک قاشق خاویار بریزید تا یک ترکیب فوق العاده خوشمزه نان خاویار داشته باشید.
- بشقاب را با کراکرهای بدون نمک و چیپس سیب زمینی پر کنید و روی آنها خاویار بریزید و یک پیش غذای ساده و در عین حال خوشمزه درست کنید.
- یک باگت یا یک تکه نان چاودار سیاه روسی را برش دهید. روی آن مقداری کره بزنید (از مارگارین استفاده نکنید). روی نان، خاویار سیاه یا قرمز بریزید و از ساندویچ خاویار خود لذت ببرید.